Info

Bezorging/levering

Kosten verzending
De kosten van verzending (en verpakking) binnen Nederland bedragen €4,50 voor een brievenbuspakketje en €7,50 voor een gewoon pakketje. Ik verstuur alle pakketjes via PostNL met track & trace code. De pakketjes worden in hergebruikte doosjes verpakt en zo veel mogelijk met hergebruikte vulling en verdere verpakking :-) Verzenden naar België en Duitsland is ook mogelijk. De verzendkosten bedragen dan €13,-. 

Het is ook mogelijk je pakketje bij mij thuis op te komen halen (Winsum, Groningen). Dan betaal je geen verzendkosten. Deze optie kun je bij het afrekenen aanklikken.

 

Levertijd

Elke dinsdag is mijn verzend dag. Is jouw pakketje gepost, dan stuur ik je een mail met de track & trace code. Zo kun jij online je pakketje volgen.

 

Retourneren

Ik doe heel hard mijn best om een mooi product voor jou te maken. Ben je toch niet tevreden over je aankoop? Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Voordat jij je aankoop retour stuurt ontvang ik graag een mailtje (info@nelleketekent.nl) met de retourmelding. Vermeld hierbij de reden en je ordernummer. Je hebt na deze melding 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag terug gestort, exclusief de verzendkosten. De kosten voor het retour sturen van je order zijn voor eigen rekening. Het pakketje moet in originele staat + verpakking en goed verpakt retour worden gestuurd. Bewaar je track & trace code goed zodat we het pakketje kunnen traceren mocht het kwijtraken bij PostNL.

Wil je iets retourneren? Stuur een mail naar info@nelleketekent.nl en vermeld hier in je ordernummer, wat je wilt retourneren en wat de reden hiervan is. Ik neem dan zsm contact met je op. Na ontvangst van je retour staat het aankoopbedrag binnen 14 dagen weer op jouw rekening.

 

Algemene voorwaarden

Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van Nelleketekent.nl , zoals deze beschikbaar is gesteld door Nelleketekent . In deze algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Nelleketekent is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Nelleketekent.

Indien van toepassing:

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Nelleketekent te mogen claimen of te veronderstellen.

Nelleketekent streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op Nelleketekent.nl onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling.

Wijzigingen

Mochten deze algemene voorwaarden wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van Nelleketekent.nl op deze pagina.